VIDEO | Un băiat a fost filmat în timp ce își făcea temele pe trotuar. Cum i s-a schimbat radical viața după aceea

04.09.2019, 15:26
VIDEO | Un băiat a fost filmat în timp ce își făcea temele pe trotuar. Cum i s-a schimbat radical viața după aceea
Băiatul care își făcea temele pe trotuar are 11 ani

Victor, un băiat de 11 ani din Peru, a fost filmat în timp ce își făcea temele pe stradă, însă la scurt timp după viața i s-a transformat spectaculos. 

Víctor Martín Angulo Córdova a fost filmat de camerele de supraveghere din orașul unde locuia, Moche, în timp ce își făcea temele pe stradă. Imaginile cu băiatul au ajuns rapid virale și au fost difuzate și pe posturile naționale de televiziune. 

Băiatul nu avea curent electric acasă

Perfil scrie că familia copilului nu era racordată la electricitate, Victor fiind, practic, nevoit să stea pe stradă și să scrie temele la lumina stâlpilor stradali din zonă. Minorul își dorește să devină polițist și să combată infractorii. 

Prima persoană care i-a sărit în ajutor a fost primarul din Moche, Arturo Fernandez Bazan, care i-a dus un pachet cu rechizite și i-a ajutat pe părinții săi să obțină documentele necesare pentru a se racorda la electricitate. 

Un milionar a reconstruit casa lui Victor

Între timp, Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak, un milionar din Bahrain, a făcut un gest emoționant. A reconstruit casa familiei lui Victor și a ajutat-o pe mama sa să își deschidă o mică afacere, ba chiar i-a dat băiatului 2.000 de dolari pentru a-și plăti studiile. 

Mai mult decât atât, pentru a veni în sprijinul altor copii vulnerabili, milionarul a plătit renovarea școlii unde învăța Victor. 

citește și...