VIDEO ȘOCANT! Un poliţist de la Rutieră a fost spulberat de o maşină condusă de un şofer beat

21.08.2019, 15:26

Un video greu de privit! Un poliţist de la Rutieră a fost spulberat de o maşină condusă de un şofer beat, miercuri dimineață, în timpul unui filtru rutier în comuna Vadu Izei, Maramureş. Vezi AICI video-ul cu momentul impactului.

VIDEO ȘOCANT! Un poliţist de la Rutieră a fost spulberat de o maşină condusă de un şofer beat

Momentul șocant în care polițistul este lovit de mașină a fost surprins de un aparat radar al Poliției. Deși l-a accidentat, șoferul băut și-a continuat drumul. El a fost identificat la scurt timp. Este vorba de un bărbat de 44 de ani, cu domiciliul în Moisei.

“În această dimineață, cu prilejul unei acțiuni pentru combaterea infracțiunilor pe linie rutieră, organizată de polițiștii Serviciului Rutier, un echipaj de poliție a executat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa cu viteză peste limita legală admisă, pe DN 18, la intrarea în comuna Vadu Izei’, se arată într-un comunicat al Poliţiei Maramureş.

Polițistul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul care l-a accidentat a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. El urmează să fie dus la audieri.

citește și...