VIDEO | Rita Mureșan, program de slăbire în Thailanda!

14.01.2020, 16:08
VIDEO | Rita Mureșan, program de slăbire în Thailanda!
VIDEO | Rita Mureșan, program de slăbire în Thailanda!

Rita Mureșan a început noul an în forță! Creatoarea de modă urmează un program de slăbire special în Thailanda.

Decisă să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultimii ani, Rita Mureșan a plecat tocmai în Asia. Designerul urmează un program de slăbire în Thailanda, înconjurată de peisaje idilice. 

Rita Mureșan, program de slăbire în Thailanda

Rita a postat pe o rețea socială mai multe imagini din resortul în care se află și a dat detalii despre regimul pe care îl urmează acolo. Pe lângă slăbire, creatoarea de modă are parte de meditație, dans, saună, cât și plimbări cu caiacul sau pe jos.  

„Pentru ca m-ati intrebat multi in mesaje unde sunt si ce fac, va raspund aici. Este un resort in Koh Samui, Thailanda, unul dintre cele mai bune in lume, pentru detox si controlul greutatii. Din pachet face parte: timp de o saptamana( sau mai multe in functie de ce pachet alegi) te hranesti cu niste picaturi sub limba, spirulina, ceai, sucuri si apa; in fiecare zi yoga, o ora masaj( la alegere intre diferite tipuri – eu prefer thai si limfatic), meditatie, dans, curatare colon, suport psihologic( cei care au nevoie), terapie cu ozon, sauna, sala de fitness, caiac, dupa un program fix, la ore fixe. Extra poti alege si terapii alternative( reiki, acupunctura, hipnoza, masaje speciale tibetane, astrologie, etc). Resortul are si un restaurant vegan( ? pt cei ce au voie sa manance, adica pt cei ce au incheiat programul). Resortul se afla direct pe plaja, intr-o zona virgina a insulei. Bineinteles piscine si wi-fi. Fara tv in camere? In linkul de mai jos puteti vedea mai multe. Vin de mai multi ani aici si ii face foarte bine organismului meu. Va imbratisez si va trimit mult soare!”, a scris Rita. 

 

citește și...