VIDEO / Reacția lui Cabral când Andreea Ibacka a vrut să-l anunțe ce sex va avea al doilea copil

13.08.2021, 11:02
VIDEO / Reacția lui Cabral când Andreea Ibacka a vrut să-l anunțe ce sex va avea al doilea copil
Reacția lui Cabral când Andreea Ibacka a vrut să-l anunțe ce sex va avea al doilea copil

Andreea Ibacka și Cabral urmează să devină părinți pentru a doua oară. Soția prezentatorului tv este însărcinată în luna a opta și a aflat sexul bebelușului, dar a preferat să păstreze secretul momentan. 

Într-un filmuleț postat pe contul ei de Instagram, Andreea Ibacka încearcă să-i spună lui Cabral dacă vor avea fetiță sau băiețel.

Reacția lui Cabral când Andreea Ibacka a vrut să-l anunțe ce sex va avea al doilea copil

„Am fost la eco și am aflat sexul copilului și am venit acasă să-i fac o surpriză lui Cabral, să-l anunț dacă o să mai aibă încă o fetiță sau un băiețel”, a spus Andreea Ibacka, într-un video, pe Instagram.

În imaginile respective, actrița apare extrem de fericită și cu un balon uriaș în mână, îndreptându-se spre soțul său. Balonul urma să fie spart pentru a dezvălui sexul copilului. Din nefericire, Cabral nu a dorit să afle sexul bebelușului, spre dezamăgirea Andreei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată a doua oară

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani.

Andreea Ibacka a dezvăluit, pentru a1.ro, cum a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil și cum a reacționat soțul ei, Cabral.

 „Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…”, a spus vedeta.

„Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a mai adăugat ea.

citește și...