VIDEO / Reacția Loredanei Groza după ce videclipul piesei ”Sex pe canapea” a fost restricționat de YouTube

19.02.2020, 15:04
VIDEO / Reacția Loredanei Groza după ce videclipul piesei ”Sex pe canapea” a fost restricționat de YouTube
Reacția Loredanei Groza după ce videclipul piesei ”Sex pe canapea” a fost restricționat de YouTube

Loredana Groza a lansat un nou videoclip, ”Sex pe canapea”, însă acesta a fost restricționat de YouTube din cauza imaginilor provocatoare. Artista a reacționat.

Videoclipul piesei ”Sex pe canapea” nu poate fi accesat decât după ce utilizatorii se conectează la conturile Google și după ce confirmă că au 18 ani. În videoclip, protagoniștii se dezbracă, mimând relații intime. Loredana Groza apare în ipostaze incendiare, îmbrăcată în lenjerie intimă.

Loredana Groza a reacționat după ce videcolipul său a fost restricționat de YouTube.

„Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie”, a spus Loredana Groza la Europa FM, citată de protv.ro.


Artista a afirmat că decizia i se pare exagerată.

„Vreau să facem o petiţie pentru că este un videoclip artistic, nu are nimic ieşit din tiparele bunului simţ, şi mi se pare o decizie exagerată, sincer.

 

citește și...