VIDEO / Petre Roman a făcut show pe scena de la iUmor. Fostul premier s-a dezlănțuit: „Singurul regim care poate să cadă acum e al Deliei”

06.05.2021, 09:17
VIDEO / Petre Roman a făcut show pe scena de la iUmor. Fostul premier s-a dezlănțuit: „Singurul regim care poate să cadă acum e al Deliei”
Petre Roman a făcut show pe scena de la iUmor. Fostul premier s-a dezlănțuit: „Singurul regim care poate să cadă acum e al Deliei”

Miercuri seară, 5 mai, în ediția 12 a sezonului 10 de la iUmor, Petre Roman a făcut show pe scenă! Fostul premier al României a fost unul dintre invitații special aleși pentru a-i „roast”-ui pe jurați.

Petre Roman s-a dezlănțuit pe scena de la iUmor și a făcut publicul să râdă cu gura până la urechi. La început, el a mărturisit că nu îi cunoaște pe cei trei jurați de la iUmor.

„Eu de mulți ani sunt profesor, m-am ocupat cu știința, predau la facultate. Dumneavostră (…) n-ați prea făcut facultate. Păi de unde să vă cunosc, frate?”, a glumit Petre Roman.

Petre Roman a făcut mișto de Delia și Mihai Bendeac

Tatăl Oanei Roman i-a luat în colimator pe Mihai Bendeac și Delia.

„Oamenii ezită să mă mai invite din superstiție. Prima dată când am fost la o televizune în decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul regim care poate să cadă e al Deliei. 

Despre Mihai Bendeac mi s-a spus că e actor de teatru și de asemenea, actor de niciun film”, a adăugat Petre Roman. În ceea ce-l privește pe Cheloo, Petre Roman nu a putut să nu se lege de versurile pieselor acestuia. „Versurile pieselor lui mi-au mers la inimă. Adică mai exact când le-am ascultat era să fac infarct”, a mai spus politicianul, la Antena 1.

Petre Roman, despre relația cu fiica lui, Oana

Petre Roman, fost prim-ministru al României, a mărturisit că s-a mai întâmplat să o atenționeze pe fiica sa, Oana Roman, cu câte o palmă. De asemenea, acesta a recunoscut că în momentul în care a ajuns premier a neglijat relația cu fiica sa.

“Nu sunt supărat pe Oana. Nu sunt un tată violent. Dacă Oana simte așa, probabil e cum spune. Da, s-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă. E adevărat că din momentul în care am ajuns prim-ministru eu nu am mai avut timp de ea. Dar a ieșit bine pentru ea, a făcut studii în Franța, azi e un om pe picioarele ei. Îmi crește nepoțica, e o fetiță minunată. Nu am nimic să-mi reproșez ca tată“, a declarat Petre Roman la Kanal D.

citește și...