VIDEO / O parcare din Barcelona, folosită pentru depozitarea sicrielor

03.04.2020, 11:27
VIDEO / O parcare din Barcelona, folosită pentru depozitarea sicrielor
O parcare din Barcelona, folosită pentru depozitarea sicrielor

În plină pandemie de coronavirus, multe state au recurs la tot felul de metode pentru a-i caza pe bolnavi, dar și pentru a depozita persoanele decedate. În Barcelona, o parcare a fost transformată într-un depozit pentru coșciuge.

Numărul victimelor coronavirusului continuă să crească în Spania. În Barcelona, o parcare pe trei etaje care aparține unei companii funerare din Collserola, a fost transformată înt-un spațiu unde sunt depozitate sicriile celor decedați în ultimele zile, notează as.com.

Potrivit sursei citate, în parcarea respectivă au fost depozitate, la temperatură scăzută, numeroase sicrie cu trupurile celor decedați în ultimele zile, care urmează să fie îngropate în cimitirele din Barcelona.

În multe orașe, numeroase spații sunt utilizate pentru a adăposti bolnavii sau pentru a depozita sicriele celor decedați din cauza coronavirusului.

Spania este una dintre cele mai afectate țări din lume din cauza pandemiei de coronavirus. Numărul cazurilor confirmate de coronavirus este de peste 110.000, iar cel al deceselor a depășit 10.000.

citește și...