VIDEO | O groapă uriașă a apărut pe o stradă din București!

20.08.2019, 14:44
VIDEO | O groapă uriașă a apărut pe o stradă din București!
Groapa uriașă a apărut după trecerea unui camion de mare tonaj

O groapă imensă a apărut astăzi în zona Gorjului din Capitală și numai norocul a făcut ca niciun autoturism să nu cadă în craterul format. 

Potrivit Mediafax, nimeni nu a fost rănit, iar agenții Poliției Locale Sector 6 au intervenit la fața locului. Incidentul, care a avut loc pe Strada Dezrobirii, a fost sesizat la numărul 112, au precizat cei de la Primăria Sectorului 6. Autoritățile au comunicat că groapa a apărut din cauza trecerii unui camion de mare tonaj.

„Surparea asfaltului pe str. Dezrobirii, zona Gorjului, s-a produs în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Incidentul a fost anunțat prin 112. Lucrătorii RADET, care au efectuat mai multe lucrări în zonă, au delimitat perimetrul, astfel încât să nu se producă accidente. Nicio persoană nu a fost rănită și niciun autoturism “înghițit” de crater. Pentru intervenții și remedieri, la fața locului se află în acest moment agenții Poliției Locale Sector 6, inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcții și reprezentanți ai administratorului drumului, Administrația Străzilor, din subordinea Consiliului General al Municipiului București”, au transmis autoritățile.

Vezi imagini de la fața locului aici.

citește și...