VIDEO | O fată a fost abuzată atât de grav de propriul tată, încât a dezvoltat 2.500 de personalități

09.09.2019, 16:46
VIDEO | O fată a fost abuzată atât de grav de propriul tată, încât a dezvoltat 2.500 de personalități
Bărbatul și-a abuzat fiica vreme de șapte ani

O fată a fost abuzată de tatăl său ani la rând atât de grav, încât a ajuns să aibă 2.500 de personalități. 

Calvarul fetei a început în 1974, atunci când tatăl pedofil a început să o amenințe pe Jenny Haynes că o va omorî pe mama sa. Timp de șapte ani, fata a fost violată, dar și maltratată psihic într-un mod atât de groaznic încât consecințele sunt șocante. Jenny a avut probleme de identitate și a ajuns să dezvolte 2.500 de personalități.

Agresorul a fost condamnat la 45 de ani de închisoare

Câteva dintre acestea au ieșit la iveală în anchetă și mărturia este tulburătoare. Una dintre personalități a fost Symphony, o fetiţă de 4 ani care a făcut o declarație uluitoare: „Sunt emoționată că tati m-a văzut și m-a auzit azi”. Jenny s-a referit la Symphony ca la o persoană „care ne-a salvat vieţile”, însă o altă personalitate, cu numele Muscles l-a blestemat și l-a numit „ticălos” pe agresor. 

Richard Haynes a fost extrădat din Marea Britanie în februarie 2017 și, din cauza gravității acuzațiilor împotriva lui, cazul a fost preluat de un judecător și nu de un juriu, pentru a evita traumatizarea psihologică a membrilor. 

Un tribunal din Australia l-a condamnat, vinerea trecută, la 45 de ani de închisoare, iar agresorul nu poate cere eliberarea condiționată decât în 2050. 

citește și...