VIDEO / Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei, îmbrăcată de Zuhair Murad la Eurovision 2021

26.04.2021, 12:35
VIDEO / Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei, îmbrăcată de Zuhair Murad la Eurovision 2021
VIDEO / Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei, îmbrăcată de Zuhair Murad pe scena Eurovision 2021

Natalia Gordienko reprezintă anul acesta Moldova la Eurovision 2021, la Rotterdam, cu piesa Sugar, o piesă plină de ritm și o explozie de culoare și optimism.

Moldoveanca sexy, cu origini ucrainiene și poloneze, va fi îmbrăcată la Eurovision de nimeni altul decât Zuhair Murad, creatorul oferindu-se să se ocupe de ținuta ei, după ce a auzit piesa și i-a plăcut foarte mult. Celebrul creator libanez se ocupă de ținutele celor mai importante nume din showbiz-ul internațional, de la Beyonce, la Rihanna sau Madonna, pe cele mai mari scene ale lumii și la cele mai exclusiviste evenimente.

“Pentru orice femeie, este un vis devenit realitate, am încredere foarte mare în el că mă va face să arăt foarte bine pe scena de la Rotterdam, ținutele lui fiind extrem de feminine, fine și prețioase. M-am întâlnit cu el la Beirut, alături de o parte din echipa mea, a ascultat piesa, a fost încântat și a vrut să facă asta” spune Natalia Gordienko.

România, reprezentată de Roxen la Eurovision 2021

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, va interpreta melodia „Amnesia” pe scena de la Rotterdam.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano (Elveţia). Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion şi Johnny Logan.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).

citește și...