VIDEO / Momentul șocant în care solistul Corin Dobrinescu își pierde viața! A fost izbit în plin de o dubă

24.05.2021, 14:43
VIDEO / Momentul șocant în care solistul Corin Dobrinescu își pierde viața! A fost izbit în plin de o dubă
Momentul șocant în care solistul Corin Dobrinescu își pierde viața! A fost izbit în plin de o dubă

Solistul de muzică populară Corin Dobrinescu, în vârstă de 54 de ani, a decedat după a fost lovit de o dubă și aruncat zeci de metri în aer după impact, în Horezu, județul Vâlcea. Din păcate, el nu a avut nicio șansă de supraviețuire. 

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul teribil în care Corin Dobrinescu și-a pierdut viața. Artistul a murit chiar sub ochii fratelui său.

Corin Dobrinescu, izbit în plin de o dubă

Potrivit observatornews.ro, Corin Dobrinescu a traversat prin loc nepermis, pentru că în zona respectivă nu există trecere de pietoni. Pe imagini se poate vedea cum, inițial, cântărețul se asigură, dar sare efectiv apoi în fața unei dube care venea din dreapta. Mașina îl lovește în plin și îl aruncă zeci de metri în aer.

Medicii sosiți la fața locului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă Corin Dobrinescu nu a mai putut fi salvat.

‘A trecut prima dată un grup de 4-5 persoane, din partea asta, s-a asigurat frumos şi el a trecut imediat. Probabil a văzut sau a auzit maşina şi a sărit în faţa lui’, a declarat un martor de la fața locului.

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de Muzică din cadrul Universității din Pitești, absolvent al Școlii de Arte și Meserii din Sibiu – secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea, potrivit Hotnews.

citește și...