VIDEO | I-au spus că are cancer în timpul unui reality-show, deși credea că nu e filmată! Cum a reacționat vedeta

22.08.2019, 19:21
VIDEO | I-au spus că are cancer în timpul unui reality-show, deși credea că nu e filmată! Cum a reacționat vedeta
Vedeta TV a fost anunțată că are cancer în 2008

Fanii unei vedete TV din Marea Britanie sunt revoltați după ce, într-un documentar despre viața femeii, a ieșit la iveală că a fost filmată atunci când a fost anunțată că are cancer.

Imaginile cu pricina au apărut acum două seri, în documentarul „Jade: The Reality Star Who Changed Britain”, care prezintă viața femeii, care între timp s-a stins din viață. În filmare, care datează din 2008, se poate observa cum Jade Goody vorbește la telefon cu medicul său, care o anunță că are cancer în fază terminală. Femeia primește cu un mare șoc vestea și izbucnește în plâns. 

Jade Goody a murit în 2009

La scurt timp după ce a aflat că era filmată atunci când a fost anunțată de cumplitul diagnostic, Goody a declarat: „Nu aveam habar că acea conversație era filmată, nu a fost în regulă”. 

Aseară, după difuzarea imaginilor, fanii săi au fost revoltați și au lăsat sute de comentarii nervoase adresate producătorilor reality-show-ului cu pricina. 

Fosta asistentă de stomatologie a părăsit emisiunea foarte repede după ce a aflat de boala sa și s-a întors alături de familie, în Marea Britanie. 

Pe 22 februarie 2009 vedeta s-a căsătorit cu iubitul său, iar exact la o lună distanță Jade s-a stins din viață, la doar 27 de ani. 


 

citește și...