VIDEO | Fetița din Gura Șuții ucisă de pedofilul olandez, condusă pe ultimul drum

26.09.2019, 14:43
VIDEO | Fetița din Gura Șuții ucisă de pedofilul olandez, condusă pe ultimul drum
Adriana Fieraru a fost condusă azi pe ultimul drum

Adriana Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani ucisă pe 19 septembrie de un olandez, a fost condusă astăzi pe ultimul drum, în localitatea sa natală, Gura Șuții, județul Dâmbovița. 

Familia, apropiații, dar și colegii de școală ai fetei au venit la înmormântare și sunt devastați de durere. Părinții fetei au făcut astăzi un apel către autorități să rezolve cazul cât mai repede și cât mai bine. 

Mama fetiței din Gura Șuții: „Mi-a desfigurat copilașul de-l înmormântez și nu pot să-l văd la față!”

„Mi-a desfigurat copilașul de-l înmormântez și nu pot să-l văd la față! Ce-a făcut copilașul meu? Era un copil nevinovat, venea de la școală! Ne-a nenorocit pe toată viața! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii și mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni. O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele. Nu știu ce se va întâmpla! Rog toată poliția, toată România să facă dreptate! Să nu se mușamalizeze că el s-a omorât… Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate și pentru copilașul meu că e un copil nevinovat. O fetiță căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi… I-a nenorocit frații şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc șase săptămâni”, a spus mama fetei. 

Colegii Adrianei au fost atât de tulburați de tragedia petrecută în Gura Șuții încât luni nici nu au venit la orele de curs, iar marți au avut parte de consiliere din partea psihopedagogilor și psihologilor trimiși în zonă de Inspectoratul Școlar. Pentru a preveni absentarea masivă a elevilor după tragedie, primarul Constantin Dinu a hotărât să introducă transport școlar în localitate.

citește și...