VIDEO EXCLUSIV. Andreea Bododel, distracție de zile mari pe litoralul românesc! Fosta soție a lui Tibi Bălan a făcut furori

09.08.2021, 12:32
VIDEO EXCLUSIV. Andreea Bododel, distracție de zile mari pe litoralul românesc! Fosta soție a lui Tibi Bălan a făcut furori
Andreea Bododel, distracție de zile mari pe litoralul românesc!

Andreea Bododel, fosta soție a lui Tibi Bălan, știe cum să se distreze! Sexoasa brunetă a fost surprinsă de paparazzi TACATACA într-un club de fițe de pe litoralul românesc. Nu era singură, ci însoțită de un bărbat misterios, cu care s-a conversat toată seara. 

Din imaginile prezentate în exclusivitate, se poate observa cum Andreea Bododel este nedezlipită de masculul cu tatuaje, pe care îl copleșește cu vorbe suave și gesturi lascive.

Andreea Bododel, super-sexy la club

Nici nu e de mirare de ce bărbatul a stat numai în preajma ei. Pentru o seară la club, Andreea Bododel a îmbrăcat o rochie mulată, neagră, care i-a scos în evidență formele perfecte.

Pentru cei care nu știu, fotomodelul este mămica unui băiețel de 9 ani, însă asta nu o împiedică să lipsească din cluburile de fițe de pe litoral. Dacă înainte era o simplă dansatoare prin cluburi, acum, Andreea Bododel este considerată una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc.

Andreea Bododel, relații amoroase cu mai mulți bărbați celebri din showbiz

Andreea Bododel a fost căsătorită cu fotbalistul Tibi Bălan, însă mariajul lor s-a destrămat la scurt timp după ce bruneta a născut. Au ales să o facă pe cale amiabilă, la notar, fără a se certa pe custodia copilului sau pe pensia alimentară a micuțului.

„Da, este adevarat. Am divortat. Am divortat pasnic, la notar. Am ramas in relatii bune, iar Tibi isi viizteaza copilul destul de des. Atunci cand nu poate vorbeste cu el prin intermediul video-conferintei”, declara Andreea Bododel, pentru Cancan.ro.

După despărțire, bruneta a fost fotografiată la brațul altor bărbați celebri. Ea s-a iubit și cu Ionel Dănciulescu, dar și cu Liviu Vârciu. La începutul anului trecut, Andreea Bododel s-a cuplat cu un fost concurent al emisiunii ‘Puterea dragostei’. Bruneta s-a iubit cu Mădălin None, unul dintre cei mai controversați concurenți ai show-ului matrimonial de la Kanal D.

”A «rupt-o» cu Robert și s-a cuplat cu Mădălin de la «Puterea Dragostei». Se afișează împreună prin diferite locații din Constanța. Tot litoralul știe de relația lor. Nu se feresc de nimeni, sunt extrem de asumați în public, doar pe rețelele de socializare nu au postat nimic legat de relația lor”, dezvăluiau apropiații ei, pentru Cancan.ro.

 

citește și...