VIDEO / Durere mare pentru câștigătoarea ”X Factor” 2016. Olga Verbițchi a dat vestea tristă

19.12.2020, 13:52
VIDEO / Durere mare pentru câștigătoarea ”X Factor” 2016. Olga Verbițchi a dat vestea tristă
VIDEO / Durere mare pentru câștigătoarea ”X Factor” 2016. Olga Verbițchi a dat vestea tristă

Durere fără margini pentru Olga Verbițchi, cea care a câștigat concursul ”X Factor” în anul 2016.

Câștigătoarea concursului ”X Factor” din anul 2016, Olga Verbițchi, este în doliu. Bunicul artistei s-a stins din viață. Tânăra cântăreață, care avea o relație extrem de apropiată cu acesta, a făcut mărturisiri sfâșietoare.

”Am adormit pe perne umede azi noapte, și m-am trezit plângând la fel ca ieri… aș fi vrut să fi fost asta un vis, sau un film, ca să știu că atunci când se termina fug spre bunelu și stam la o vorba in gradină, să-mi arate stupurile de albine și vița de vie, să vorbim despre cât de mândru e de noi și cât așteapta nunta mea și a lui Dragos…”, a transmis Olga Verbițchi în mediul online, potrivit spynews.ro.

Olga Verbițchi suferă enorm după moartea bunicului ei

Câștigătoarea emisiunii ”X Factor” din anul 2016 a vorbit și despre relația specială pe care o avea cu bunicul său.

De asemenea, aceasta a mărturisit că încă de mică i-a fost teamă de ziua în care o să-și piardă bunicii.

”Bunelu ne-a crescut și ne-a învâțat de toate.. am dat oile în strungă, am muls vaca, am fost la cireadă.. am învățat să cântăm, să sărbătorim și să păstrăm tradițiile. De mic copil am spus ca cel mai mult mi-e frică de ziua asta, în care îmi pierd bunicul sau bunica.. și nu m-am gandit că totul va fi atât de spontan și atât de repede… Bunelu, te rog, stai langa noi, eu știu că tu ne vezi și că încerci să fii aici! Noi te iubim, si faptul că ai plecat a luat din toți noi câte o bucată imensă care sper că îți va creea o lume undeva unde ai pace!”, a mai spus Olga Verbițchi.

 

citește și...