VIDEO | Doi tineri s-au filmat zâmbitori după ce s-au prăbușit cu avionul în ocean

22.08.2019, 17:34
VIDEO | Doi tineri s-au filmat zâmbitori după ce s-au prăbușit cu avionul în ocean
Cei doi tineri nu s-au speriat deloc

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în ocean, aproape de coasta Californiei, iar pilotul și pasagera din aeronavă s-au filmat imediat după. 

Mai mult decât atât, un prieten al pilotului, aflat într-un alt avion, a surprins momentul prăbușirii și l-a filmat. Incidentul s-a petrecut marți, în Golfun Half Moon din Oceanul Pacific, și din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Prietenul pilotului este cel care a alertat autoritățile și a continuat să survoleze zona aproape o oră, până la venirea lor. Pilotul aeronavei prăbușite, David Lesh, a filmat, de asemenea, cu telefonul său rezistent la apă, momentele care au urmat după ce a ajuns în ocean. Atât el, cât și pasagera erau veseli și nu păreau deloc șocați de momentele pe care le-au trăit. 

„Eram la altitudinea de 1000 de metri, am făcut tot ce se putea. Nu am reușit să fac motorul să funcționeze și am ajuns în Pacific”, a declarat pilotul. 

„Am plutit pe suprafața apei câteva sute de metri, iar impactul a fost minor, nu am pățit nimic și imediat după am deschis ușa și am ieșit pe aripă. Am inventariat rapid ce era în avion. Eu mi-am luat telefonul și cheile de la mașină, știam că mai avem la dispoziție 20-30 de secunde până ce avionul se va scufunda”, a mai spus Lesh. 

Autoritățile americane vor investiga incidentul, scrie Daily Mail. 


citește și...