VIDEO / De ce nu mai cântă sora Deliei. Gina Matache a spus care este motivul

06.12.2021, 15:32
VIDEO / De ce nu mai cântă sora Deliei. Gina Matache a spus care este motivul

Interperta de muzică populară Gina matache are două fete, Delia și Oana. Cele două surori au cântat de multe ori împreună. Însă, în ultima perioadă de timp, Oana, sora cea mică a Deliei, a renunțat la muzică. Gina Matache a explicat, într-un interviu, c are este motivul pentru care Oana nu mai cântă.

Gina Matache, mama Deliei, este o cunoscută interpretă de muzică populară și de petrecere. Mama Deliei, Gina Matache, a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu tatăl Deliei și al Oanei, care a ales viața monahală în 2004, și a doua oară cu instrumentistul Jan Mocanu, de care s-a despărțit în anul 2016.

Gina Matache are o relație extrem de apropiată cu cele două fete ale sale. Oana Matache, fiica cea mică a artistei, este căsătorită și are doi copii. Oana, ca ș Delia, este pasionată de muzică și a cântat de multe ori alături de sora sa mai mare, Delia. Însă, în ultima perioadă de timp, aceasta a renunțat să mai cânte. Gina Matache a explicat care este motivul.

De ce nu mai cântă sora Deliei. ”Simte că nu mai este locul ei acolo”

”Oana este o mămică extraordinar de grijulie și în același timp își face și treaba, câștigă un bănuț. Nu îi este dor de scenă. Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește. A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla. Se ocupa foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când. Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată”, a declarat Gina Matache la emisiuea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Ea este în zodia Capricorn, nici măcar nu vrea să fie văzută foarte mult. O să vină nepoții din urmă. Mi-aș dori ca nepoții mei să aleagă calea aceasta. Vom vedea ce se va întâmpla. Mă bucură enorm că trăiesc această perioadă și pot să vorbesc cu ei, să mă înțeleg cu ei”, a completat mama Deliei și a Oanei Matache.

citește și...