VIDEO | Cum și-a amenajat Dorian Popa vila de lux din Domnești

06.02.2020, 11:44
VIDEO | Cum și-a amenajat Dorian Popa vila de lux din Domnești
Cum și-a amenajat Dorian Popa vila de lux din Domnești

Dorian Popa este cât se poate de bucuros, pentru că se află pe ultima sută de metri cu amenajarea noii sale locuințe. Impozanta vilă se află în Domnești și a fost decorată cu mobilă și accesorii de lux.   

Artistul s-a ocupat personal de alegerea obiectelor de mobilier din casă. Stilul pe care l-a ales a fost modern, minimalist. 

Cum și-a amenajat Dorian Popa vila de lux din Domnești

Pentru că de fiecare dată Dorian își ține fanii la curent cu viața lui, solistul le-a arătat ce scaune de bucătărie a ales și cum a amenajat camerele. 

„Astea sunt scaunele pe care le-am luat astăzi de la depozit. A venit dubiţa cu noi, n-am pierdut-o o secundă din vedere. Sunt puţin lucioase, era cea mai lucioasă variantă. Cât de şmechere sunt scaunele! Aceasta este formula desfăşurată a scunului nostru din punct de vedere geometric. Pentru cei care vor să le vadă, sunt super mândru de noua achiziţie pentru că îmi doream foarte mult nişte scaune care să se potrivescă cu, căsuţa minimalistă”, a spus artistul.

Pe lângă vila de lux, Dorian are și 600 de metri pătrați de teren: „400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje….. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”. 

citește și...