VIDEO / Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. ”Sunt momente în viață în care mă gândesc la tata sau îmi aduc aminte de unele lucruri cu el”

31.10.2022, 17:23
VIDEO / Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. ”Sunt momente în viață în care mă gândesc la tata sau îmi aduc aminte de unele lucruri cu el”
Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu

Fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a acordat un interviu în care a făcut declarații despre tatăl său, dar și despre viața lu din prezent. ”Sunt momente în viață în care mă gândesc la tata sau îmi aduc aminte de unele lucruri cu el”, a mărturisit Sebastian Țopescu despre tatăl său.

Cristian Țopescu a avut o carieră de invidiat în televiziune, fiind unul dintre cei mai iubiți comentatri și prezentatori de la noi din țară. Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai 2018, la Cimitirul Ghencea Militar din București.

Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii. Sebastian, fiul cel mic al regratatului comentator sportiv, a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre tatăl său, dar și despre viața sa din prezent. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este fashion editor și stilist și obișnuiește să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de fashion. recent, acesta a participat la audțiile din sezonul 10 al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.  

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. ”El avea un talent aparte care mă făcea să cred că sunt cel mai bun și reușesc să îl înving dar nu era deloc așa”

”Îmi este dor de tata, dar tot ce s-a petrecut cu el este un lucru firesc. Este cursul fiecărei persoane de pe acest pământ! Eu am privit și am înțeles un lucru și anume faptul că oamenii vin pe lume după care pleacă. Sunt momente în viață în care mă gândesc la tata sau îmi aduc aminte de unele lucruri cu el. Rememorez acele clipe când jucam împreună șah și mă lăsa să câștig. El avea un talent aparte care mă făcea să cred că sunt cel mai bun și reușesc să îl înving dar nu era deloc așa. După mi-am dat eu seama, când am mai crescut, cum stau cu adevărat lucrurile”, a declarat sabestian Țopescu pentru sursa mai sus-menționată.

În plan sentimental, Sebastian Țopescu a explicat că nu are iubită: „O iubită nu am, pentru că nu am timp. Sunt mereu plecat pe drumuri și nu se leagă nimic. Ultima mea iubită a fost Valentina, de care m-am despărțit tot din cauza programului nostru. Nu aveam timp să ne dedicam unul altuia. Eram plecați amândoi pe drumuri, ne vedeam foarte rar și am stabilit împreună că cel mai bine este să punem punct”.

citește și...