VIDEO / Costi Ioniță, dezvăluiri neașteptate la ‘Chefi la cuțite’! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat

24.03.2021, 11:05
VIDEO / Costi Ioniță, dezvăluiri neașteptate la 'Chefi la cuțite'! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat
Costi Ioniță, dezvăluiri neașteptate la 'Chefi la cuțite'! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat

Marți seară, 23 martie, în ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Costi Ioniță. Artistul i-a surprins pe cei 3 jurați cu un preparat excepțional. 

Costi Ioniță le-a gătit lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, un pateu cu spirulină, asezonat cu avocado și roșii, orez și bucățele de tofu, totul într-un ansamblu de lapte de cocos.

Costi Ioniță a gătit pateu cu spirulină

Când a ajuns în fața lor, celebrul cântăreț le-a explicat ce se întâmplă în corpul uman atunci când alegi să renunți complet la carne, dar și ce substanță periculoasă conțin cartofii prăjiți.

În plus, Costi Ioniță a dezvăluit că și-a schimbat total stilul de viață de ceva timp, iar acum se simte foarte bine.

Ce probleme de sănătate a avut

„Faptul că mă mențin într-o formă bună și gândește-te că nu prea dorm în ultimul timp. Dacă nu aș fi fost vegan nu știu dacă aș fi rezistat, faptul că modul de viață și de alimentație, în mod special. Contează foarte mult că fac și yoga, meditație și sport în fiecare zi.

Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici.

Am avut o problemă de sănătate și un doctor chirurg de la noi din țară mi-a zis «nu mai mânca carne dacă vrei să te refaci» și asta a fost pentru mine un semn”, a mărturisit Costi Ioniță la „Chefi la cuțite”.

citește și...