VIDEO / Connect-R a făcut show total la ‘Chefi la cuțite’! A gătit un desert din copilărie. ‘Îl fac de la 11 ani’

03.03.2021, 10:10
VIDEO / Connect-R a făcut show total la 'Chefi la cuțite'! A gătit un desert din copilărie. 'Îl fac de la 11 ani'
Connect-R a făcut show total la 'Chefi la cuțite'! A gătit un desert din copilărie. 'Îl fac de la 11 ani'

Marți seară, 2 Martie, Connect-R a făcut show total la ‘Chefi la cuțite’! Artistul a mărturisit că a venit la show-ul culinar la rugăminţile fiicei sale, Maya, care îşi dorea ca tatăl său să ia cuţitul de aur.

Pentru a-i impresiona pe cei trei chefi, Connect-R a pregătit un desert din copilăria sa, ‘Tortul Săracului’. El a dezvăluit că nu știe să gătească decât micul dejun acasă.

Connect-R a gătit ‘Tortul săracului’

„Maya a tot insistat să vin, vrea să îi aduc cuțitul de aur. Eu apar destul de rar, iar ăsta chiar e un moment special”, a declarat artistul, la Antena 1.

Connect-R a pregătit un tort din biscuiţi populari, cacao, lapte şi esenţă de rom. El a spus că acest desert îl pregătea familiei sale încă de la vârsta de 11 ani.

Inițial, jurații emisiunii ‘Chefi la cuțite’ au crezut că rețeta a fost făcută de vreo puștoaică de zece ani. Surpriza a fost mare când în fața lor a apărut Connect-R.

„Nu cred, dar cum se face?!”, a fost reacția bucătarilor. La final, cei trei jurați i-au oferit cântărețului cuțitul de argint, ce se oferă prietenilor și invitaților speciali.

Cum se înțelege cu mama fiicei sale

Connect-R a dat detalii despre relația pe care o are cu Misha, fosta sa parteneră de viață. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care recent a împlinit șapte ani.

Invitat în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Connect-R a dat detalii despre relația pe care o are cu fosta sa soție. Întrebat dacă există prietenie după divorț, Connect-R a răspuns: “Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci”.

citește și...