VIDEO / Ce mai face Ana Maria Pantaze, câștigătoare la ”Românii au talent”. ”Momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut”

05.12.2021, 14:49
VIDEO / Ce mai face Ana Maria Pantaze, câștigătoare la ”Românii au talent”. ”Momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut”
VIDEO / Ce mai face Ana Maria Pantaze, câștigătoare la ”Românii au talent”. ”Momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut”

Ana Maria Pantaze a devenit cunoscută publiculu telespectator grație emisiunii ”Român ii au talent”, de la postul de televiziune pro TV, unde a fost câștigătoare. Aceasta a acordat un interviu în care a oferit detalii despre viața sa din prezent. ”Momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut”, a explicat Ana Maria Pantaze.

Sezonul 9 al emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV, s-a încheiat în data de 31 mai 2019. Atunci, în urma voturilor publicului, câștigătoarea sezonului 9 al emisiunii Românii au talent a fost desemnată Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a impresionat cu vocea ei. Ana Maria Pantaze a fost cea care a obținut Golden Buzz de la juratul Mihai Petre. După încheiera eisiunii, Ana Maria Pantaze nu a renunțat la pasiunea sa pentru muzică. Croitoreasa de la ”Românii au talent” a trecut și printr-o transformare de look. Aceasta este blondă acum.

Despre viața sa din prezent a dat detalii Ana Maria Pantaze la emisiune ”Vorbește lumea”. „După concurs am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă. Nu, momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. (…) Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două. Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele”, a declarat Ana Maria Pantaze, citată de libertatea.ro.

Ce mai face Ana Maria Pantaze, câștigătoare la ”Românii au talent”. Pe ce cheltuit banii luați ca preemiu

Ana Maria Pantaze a dezvăluit și cum a cheltuit banii căștgați în urma participării la ”Românii au talent: „Nu, nu mi-am făcut mari planuri după ce am câștigat. Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic. Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu”.

Ana Maria Pantaze a dat detalii și despre viasța sa sentimentală: „Nu am verighetă. Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: ”Uite, vreau să te iau de nevastă”. Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate. Ultima cerere? Wow. Cred că acum câteva luni. Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb. Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei”.

citește și...