VIDEO | Ce cadou de Crăciun a primit Bianca Drăgușanu de la soțul ei! 

25.12.2019, 13:35
VIDEO | Ce cadou de Crăciun a primit Bianca Drăgușanu de la soțul ei! 
Ce cadou de Crăciun a primit Bianca Drăgușanu de la soțul ei

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pare că au reușit să își rezolve problemele de cuplu. Sărbătorile i-au găsit împreună și afaceristul i-a luat un super cadou de Crăciun.

Dacă la începutul lunii decembrie Bianca și Alex trebuiau să se prezinte în fața notarului pentru divorț, cei doi au petrecut mult timp împreună și nu au mai dat semne că între ai ar fi probleme. 

Ce cadou de Crăciun a primit Bianca Drăgușanu de la soțul ei

Crăciunul i-a găsit tot împreună, iar iubirea pentru Bodi a făcut-o pe Bianca să nu petreacă sărbătorile alături de fiica sa. De altfel, Victor a anunțat, acum câteva zile, că va merge la bunica maternă a fetiței pentru a fi alături de Sofia de Crăciun.

Cei doi au împodobit aseară bradul, alături de mai mulți prieteni, printre care și partenerul de afaceri al lui Alex în business-ul cu cryptomonede. 

Într-un video postat pe o rețea socială, Bianca le-a arătat fanilor săi ce cadou a primit de la soțul ei. Este vorba despre un telefon roșu, pe care blonda l-a asortat cu rujul purtat ieri și cu atmosfera Crăciunului. 

Cadoul primit de Bianca se numește Impulse Key 1, este produs de compania unde Bodi este asociat și costă nu mai puțin de 1.200 de euro.

citește și...