VIDEO / Cântăreața de la ‘Chefi la cuțite’ care i-a impresionat pe jurați. ‘Pot să iau ambele cuțite de la Scărlătescu’

01.03.2021, 14:30
VIDEO / Cântăreața de la 'Chefi la cuțite' care i-a impresionat pe jurați. 'Pot să iau ambele cuțite de la Scărlătescu'
Cântăreața de la 'Chefi la cuțite' care i-a impresionat pe jurați. 'Pot să iau ambele cuțite de la Scărlătescu'

Duminică, 28 februarie, a avut loc prima ediție din sezonul 9 ‘Chefi la cuțite’. Una dintre aparițiile wow a fost Thalida Trofin, fostă concurentă și la emisiunea „Puterea dragostei”.

Tânăra de 23 de ani a mărturisit că s-a apucat și de cântat, iar la emisiunea ‘Chefi la cuțite’ a venit pentru a demonstra că se pricepe și la gătit.

Thalida Trofin a făcut show la ‘Chefi la cuțite’

De asemenea, Thalida Trofin a dezvăluit că a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu, explicând că îi plac bărbații mai în vârstă decât ea.

„Vreau să arăt că sunt mai mult decât o fată drăguță și mai mult decât o carcasă. Pot să și gătesc bine. Am eu mai multe defecte, dar eu chiar sunt deșteaptă, chiar mă duce capul, acuma fără să fiu modestă. Mă vedeți voi blondă și așa, dar să știți că am multe de oferit”, a mărturisit Thalida Trofin, la Antena 1.

„Pot să iau ambele cuțite de la Scărlătescu. Îl simpatizez pe Scărlătescu rău. Nu știu, eu am o problemă, cred că e o boală. Am probleme cu capul, asta e. Mă îndrăgostesc de bărbați mult mai maturi decât mine ca vârstă și am o vorbă: eu n-o să mă pot căsători niciodată din interes, pentru că eu chiar o să-l iubesc pe moș. Atunci când eu mi-am dorit foarte tare un bărbat și nu am putut să-l am a fost foarte rău. Scărlătescu e chiar în acel interval care mie îmi place”, a mai adăugat aceasta.

În urmă cu doi ani, Thalida Trofin era în atenția tuturor după ce a dezvăluit că artistul Kamara a fost bărbatul cu care și-a început viața sexuală.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a spus că a făcut compromisuri mari când a fost cu Kamara, pentru că artistul ar fi avut alte relații în paralel.

„Kamara a fost primul bărbat din viața mea. Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat.  Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult. Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc”, dezvăluia Thalida Trofin, în fața Andreei Mantea.

citește și...