VIDEO / Anna Lesko și Mihai Bendeac, dialog intim la iUmor: „Îmi vine să te mănânc”

06.05.2021, 10:35
VIDEO / Anna Lesko și Mihai Bendeac, dialog intim la iUmor: „Îmi vine să te mănânc”

Miercuri seară, 5 mai, Mihai Bendeac a avut parte de o surpriză colosală în platoul de la iUmor. Șefii emisiunii de la Antena 1 i-au făcut un ‘cadou’ juratului și au adus-o pe Anna Lesko, așa cum își dorea Mihai Bendeac. 

Invitată special a fost sexoasa Anna Lesko, care l-a făcut pe juratul de la iUmor să se rușineze. Îmbrăcată într-o rochie transparentă și foarte decoltată, Mihai Bendeac abia dacă și-a putut lua ochii de la ea.

Mihai Bendeac, fascinat de Anna Lesko la iUmor

În timp ce superba solistă frământa cu patos o cocă, Bendeac o sorbea din priviri. Mai mult de atât, cei doi au purtat un dialog savuros spre uimirea celor din jur.

‘Eu mă agit, de felul meu, și știu cine mă agită. Mihai, mie imi plac intervențiile tale foarte mult. E foarte bine să nu te superi, o să mergem de mână și vom privi în aceeași direcție. Cu Delia am petrecut multe clipe împreună, în tinerețe. am putea sa ne impartasim, intr-o seara, daca vrei, Mihai, eu si Delia’, a spus Anna Lesko.

‘La ce biserică?’, a întrebat-o Mihai Bendeac.

‘Eu mă duc acolo unde tu ma trimiti, dragul meu Mihai. Lumea l-a istovit. Trebuie să-l iau ușor, la un masaj. Mă pricep și la cervicală, să știi. Cum ești tu, dragul meu Mihai, îmi vine să te mănânc. Mihai, vreau să îți spun că atunci când gătești e ca și când ai face un duș. Trebuie să ai mare grijă de toate părțile pe care pui mâna’, i-a răspuns cântăreața.

citește și...