VIDEO / Andra a făcut show în avion, înainte de Crăciun. Clipul a devenit viral: „La înălţime”

23.12.2022, 17:00
VIDEO / Andra a făcut show în avion, înainte de Crăciun. Clipul a devenit viral: „La înălţime”
Andra a făcut show în avion, înainte de Crăciun. Clipul a devenit viral: „La înălţime”

Andra a făcut un show de senzație chiar în avionul în care călătorea, înainte de Crăciun. Solista a cântat alături de alți pasageri o melodie celebră de sărbători.

Andra a făcut show în avion, înainte de Crăciun

Andra este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, iar de fiecare dată când este prezentă undeva, fanii o asaltează. Așa s-a întâmplat recent și în cabina unui avion, la înălțime. Cântăreața a reușit să încingă atmosfera și a cântat alături de toți pasagerii. Clipul a fost vizualizat şi apreciat de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.

Andra le-a spus acestora să cânte alături de ea piesa ‘Say Jesus’. Alături de ea se mai aflau în avion și Cătălin Măruță și cei doi copii pe care îi au împreună.

„Say Jesus- așa cum nu a mai fost cântat până acum: la înălțime, a scris Andra pe Instagram.

Andra, una dintre cântărețele favorite ale românilor, a postat un videoclip emoționant pe YouTube, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Tot în prag de sărbători, Andra a filmat un videoclip în care apare și soțul, copiii, precum și seniorii familiei.

„Noua mea piesă de Crăciun este aici, pentru voi! Am filmat un videoclip alături de familia mea și sper ca voi să ascultați cântecul alături de familia voastră. Ai noștri sunt tot ce contează!”, a transmis frumoasa cântăreață, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

citește și...