VIDEO. Actorul George Mihăiță a provocat un accident grav în București! Avea o alcoolemie uriașă

01.07.2021, 11:47
VIDEO. Actorul George Mihăiță a provocat un accident grav în București! Avea o alcoolemie uriașă
Actorul George Mihăiță a provocat un accident grav în București! Avea o alcoolemie uriașă

Miercuri seară, George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie, a produs un accident grav de circulație, în Sectorul 3.

În urma controlului făcut de polițiști, actorul de 72 de ani avea alcoolemie uriașă în sânge, 1,05mg/l, și a fost dus la IML. Actorul George Mihăiță a intrat într-o mașină oprită și în refugiul STB. El se afla cu mașina de serviciu și a scăpat fără răni.

Actorul George Mihăiță a fost prins băut la volan

„În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, transmite Brigada Rutieră.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, mai precizează sursa citată.

După ce a produs accidentul, mai mulți colegi de scenă au fost șocați de cele întâmplate cu George Mihăiță.

”Sunt șocată! Nu-mi vine să cred ce aud, nu pot să mai zic nimic”, a declarat Oana Pellea pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...