VIDEO / A vrut să-și amuze verișorul, dar a avut parte de cea mai cumplită experiență! Ce a putut să-și bage în gură!

03.02.2020, 13:35
VIDEO / A vrut să-și amuze verișorul, dar a avut parte de cea mai cumplită experiență! Ce a putut să-și bage în gură!
Mollie O’Brien, o adolescentă din Ontario, Canada, a ajuns vedetă pe internet din cauza unei experiențe extrem de cumplite prin care a trecut, relatează sinembargo.mx. Mollie O’Brien a vrut să-l distreze pe verișorul ei, însă ceea ce ar fi trebuit să fie un moment deamuzament s-a transfomat în cel mai negru coșmar. Pe TikTok, adolescenta a publicat o înregistrare video în care apare cu o muzicuță în gură. Mollie a introdus instrumentul muzical în gură, pentru a-l amuza pe vărul ei, însă ulterior muzicuța i-a rămas blocată în gură. ”Regret enorm ce am făcut… Toți se întreabă ce am făcut… deci… Mi-am băgat o muzicuță în gură și a rămas blocată acolo!, a spus Mollie. Pentru a scăpa din neplăcuta situație, Mollie a avut nevoie de intervenția medicilor. ”De câte ori respiram, scoteam un sunet îngrozitor”, a mai povestit canadianca. FOTO: capturi video

Mollie O’Brien, o adolescentă din Ontario, Canada, a ajuns vedetă pe internet din cauza unei experiențe extrem de cumplite prin care a trecut, relatează sinembargo.mx.

Mollie O’Brien a vrut să-l distreze pe verișorul ei, însă ceea ce ar fi trebuit să fie un moment deamuzament s-a transfomat în cel mai negru coșmar.

Pe TikTok, adolescenta a publicat o înregistrare video în care apare cu o muzicuță în gură. Mollie a introdus instrumentul muzical în gură, pentru a-l amuza pe vărul ei, însă ulterior muzicuța i-a rămas blocată în gură.

”Regret enorm ce am făcut… Toți se întreabă ce am făcut… deci… Mi-am băgat o muzicuță în gură și a rămas blocată acolo!”, a spus Mollie.

A fost nevoie de intervenția medicilor

Pentru a scăpa din neplăcuta situație, Mollie a avut nevoie de intervenția medicilor.

”De câte ori respiram, scoteam un sunet îngrozitor”, a mai povestit canadianca.

Înregistrarea video cu adolescenta din Canada a devenit virală pe internet, fiind vizualizată de apoape două milioane de internauți.

FOTO: capturi video

 

citește și...