VIDEO / A murit Laci Farkas, solistul şi chitaristul trupei Quo Vadis. Și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

05.12.2021, 12:35
VIDEO / A murit Laci Farkas, solistul şi chitaristul trupei Quo Vadis. Și-a pierdut viața într-un grav accident rutier
VIDEO / A murit Laci Farkas, solistul şi chitaristul trupei Quo Vadis. Implicat într-un grav accidsent rutier

Laci Farkas, solistul și cofondatorul trupei Quo Vadis, a murit, sâmbătă, într-un grav accident rutier, care a avut loc pe DN59, înainte de intrarea în Timișoara.  Accidentul teribil în care artistul și-a pierdut viața s-aprodus sâmbătă, 4 decembrie 2021. Laci Farkas avea 51 de ani. Artistul a lăsat în urmă trei fetiţe şi o soţie.

László Farkas, solistul și unul dintre fondatorii trupei rock Quo Vadis, a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens. Teribilul accident a avut loc ieri, pe Drumul Naţional 56, la intrare în Timişoara. Laci, cum îi spuneau apropiații, avea 51 de ani. Era căsătorit și avea trei fetițe, notează adevarul.ro.

Artistul a condus maşina spre Timişoara din direcţia Şag, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani, care, de asemenea a fost rănit. În urma impactului, maşina care mergea spre Şag a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula pe acelaşi sens. La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş şi paramedicii, însă, din nefericire, Laci Farkas nu a mai putut fi salvat.

A murit Laci Farkas, solistul şi chitaristul trupei Quo Vadis. Mesajele prietenilor după dispariția artistului

Cu 30 de ani în urmă, în 1991, artistul a pus bazele formației Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, grupul rămânând activ pe scena muzicală timișoreană, cu mici întreruperi, până în prezent. În ultimii ani, pe lângă activitatea din Quo Vadis, un proiect de suflet pentru Laci Farkas a fost și trupa Leslie Wolf and The Groovemakers, relatează observatornews.ro.

După dispariția artistului, pe rețelele de socializare au fost transmise numeroase mesaje de condoleanțe.

citește și...