VIDEO | A apărut o nouă escrocherie în România! Despre ce este vorba

20.12.2019, 14:26
VIDEO | A apărut o nouă escrocherie în România! Despre ce este vorba
VIDEO | A apărut o nouă escrocherie în România! Despre ce este vorba

Un nou tip de escrocherie a apărut în România, iar cei păgubiți au dat-o în vileag. Totul s-a întâmplat la o simigerie din Focșani și a fost surprins de camerele de supraveghere. 

„Metoda ruperii bancnotei cu dinții” a fost pusă în practică recent în Focșani, de trei bărbați. Angajații simigeriei înșelate au realizat ce s-a întâmplat după ce au urmărit înregistrarea de pe camerele de supraveghere și au decis să facă publică escrocheria.

A apărut o nouă escrocherie în România!

„În total, sunt trei escroci bine organizaţi. Primul vine, cumpără produse, iar după ce primeşte restul se face că pleacă, se întoarce cu spatele dar el de fapt rupe cu dinţii colţul banului. Al doilea bărbat din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii în mână, dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei primul bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt.

În acest timp, al doilea bărbat pasează banii celui de-al treilea bărbat, după care începe a cere insistent restul vânzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat. Al treilea din spate, în momentul în care apare agitaţia din jur (că mi-ai dat, că nu mi-ai dat) vine şi confirmă ajutându-l pe al doilea că a văzut el când cel din faţa lui a dat banii”, au relatat cei de la simigerie.

citește și...