FOTO / Vica Blochina i-a lăsat mască pe toți. ”Nea Piți, uită-te aici, frate….”

15.02.2020, 12:58
FOTO / Vica Blochina i-a lăsat mască pe toți. ”Nea Piți, uită-te aici, frate....”
Vica Blochina i-a lăsat mască pe toți. ”Nea Piți, uită-te aici, frate....”

Vica Blochina s-a filmat în timpul unui antrenament de pilates, iar pozițiile pe care aceasta le-a adoptat i-a lăsat mască pe cei care o urmăresc în mediul online.

Vica Blochina este foarte atentă la felul în care arată, astfel că merge constant la sală pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

De curând, vedeta s-a filmat în timp ce făcea pilates. Ipostaza în care s-a afișat blonda a stârnit numeroase reacții în mediul virtual.

„Nea Piți, uită-te aici, frate”, i-a transmis un internaut, făcând referire la povestea de dragoste pe care Vica a trăit-o cu antrenorul Victor Pițurcă.

”Awwww Vicoooo… Le-am văzut pe toate, doar crăcitura asta mai lipsea”, ”Wow, super poziția”, au comentat alți internauți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I strech my life….❤️??

O postare distribuită de Vica Blochina (@vica_blochina) pe

S-ar fi căsătorit cu Puțurcă dacă acesta ar fi divorțat

Vica Blochina a trăit o poveste de dragoste cu antrenorul Victor Pițurcă. Din relația celor doi a rezultat un băiat, Edan. Într-un interviu pentru o emisiune de la Pro TV, blonda mărturisea că s-ar fi căsătorit cu celebrul antrenor dacă acesta ar fi divorțat.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, spunea blonda.

citește și...