Vestea dată de Marian Drăgulescu. ”Ne gândim să ne căsătorim”

22.09.2020, 16:01
Vestea dată de Marian Drăgulescu. ”Ne gândim să ne căsătorim”
Vestea dată de Marian Drăgulescu. ”Ne gândm să ne căsătorim”

Campionul la gimnastiă artistică Marian Drăgulescu este mai fericit ca niciodată. Trăiește o poveste de dragoste cu o tănără pe nume Simona și este pregătit să se însoare din nou.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019.

În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona. Cei doi sunt împreună de câteva luni și s-au mutat împreună. Simona Sârbu, actuala iubită a lui Marian Drăgulescu, este de profesie inginer.

Marele campion la gimnastică artistică a fost prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la pro TV, unde a făcut dezvăluiri din relația sa cu Simona, afirmând că își dorește să se căsătorească din nou.

 

”Important este că ne potrivim, ne completăm. E ok, ne cunoaștem de un an și puțin. Nu este greu de uitat când ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut cu cinci zile înainte de ziua ei de naștere…

Mie întotdeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine. Și în continuare îmi place. Vreau să mă bucur de viață, să mă bucur de cei pe care îi am aproape. Încerc să mă bucur de viață, de lucrurile care vin…”, a spus Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu: ”Viața e frumoasă și merită trăită”

”Eu și Simona ne dorim copii. Bineînțeles că ne dorim să fin un cuplu și din punct de vedere legal. Ne gândim să ne căsătorim. Le luăm și noi ușor, nu ne grăbește nimeni, nu ne alergă nimeni. Noi ne simțim bine și asta e tot ce contează”, a adăugat el.

”Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață cel mai bine acest lucru… Întotdeauna am încercat să învăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc în viitor”, a mai spus Marian Drăgulescu.

 

 

citește și...