Veste tristă pentru fanii lui Florin Salam! Anunţul făcut de iubita manelistului, Roxana Dobre

12.11.2019, 13:32
Veste tristă pentru fanii lui Florin Salam! Anunţul făcut de iubita manelistului, Roxana Dobre
Veste tristă pentru fanii lui Florin Salam! 

Veste tristă pentru fanii lui Florin Salam! Iubita manelistului, Roxana Dobre, a anunţat că acesta şi-a anulat toate concertele de anul acesta, din cauza unor probleme de sănătate cauzate de oboseală acumulată.

Veste tristă pentru fanii lui Florin Salam!

Aceasta a mărturisit că patru spectacole ale manelistului, care trebuiau să aibă loc în perioada octombrie-noiembrie, au fost reprogramate pentru ianuarie 2020. De altfel, şi Florin Salam anunţa în urmă cu câteva luni că ia o pauză de la cântări.

Se pare că manelistul a fost rugat de iubita lui să se odihnească mai mult.

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă.

Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, au declarat prietenii apropiaţi ai lui Florin Salam, scrie Spynews.ro

 

citește și...