Vedeta cu cele mai scumpe picioare. Modelul și-a asigurat picioarele pentru 2 milioane de dolari. Unul este mai scump decât celălalt

19.01.2022, 16:04

Heidi Klum nu arată doar de un milion de dolari, ci doar picioarele ei valorează două milioane. Prețul pentru picioarele lui Heidi a devenit recent subiect în tendințe după ce ea a apărut la The Ellen DeGeneres Show săptămâna aceasta. Modelul și-a asigurat picioarele pentru 2 milioane de dolari. Unul este mai scump decât celălalt

Modelul în vârstă de 48 de ani este cunoscut pentru aspectul ei uimitor, simțul ei la modă și picioarele ei aparent fără sfârșit.

În timpul apariției ei la The Ellen Show de marți, ea și DeGeneres au jucat un joc numit „Blanking” în care supermodelul a trebuit să completeze câteva propoziții. Unul dintre aceste mesaje spunea:

„Picioarele mele au fost asigurate pentru 2 milioane de dolari”

„Picioarele mele au fost asigurate pentru 2 milioane de dolari… o altă parte a corpului care ar trebui să fie asigurată este…” Klum a glumit că într-adevăr sânii ei ar trebui să vină cu garanția de preț mare înainte de a explica că de fapt a fost un „ clienta care și-a asigurat” picioarele celebre, nu ea, adăugând „Este ciudat ce fac unii oameni”.

Ea a continuat explicând că acea evaluare a Lloyd’s of London este modul în care a aflat că unul dintre membrele ei este mai valoros decât celălalt.

„Un picior era de fapt mai scump decât celălalt”

„Unul era de fapt mai scump decât celălalt pentru că am o cicatrice mare”, a spus ea. „Evident că am aplicat atât de mult spray de bronzare acum, încât nu se poate vedea acum, dar da, așa că unul era mai scump decât celălalt.”

Deși Klum nu a discutat despre prețul specific al fiecărei coapse, ea a spus pentru People în 2017 că un picior a fost asigurat pentru 1 milion de dolari, în timp ce celălalt este asigurat pentru 1,2 milioane de dolari.

„Întotdeauna mi-a plăcut, și încă o fac, să port fuste mini foarte scurte care să-mi arate picioarele”, a spus ea. „Cred că picioarele sunt sexy. Îmi place să pun accent pe picioarele mele când ies sau când ajung pe covorul roșu.”

O decizie practică de afaceri

Klum nu este singura persoană faimoasă care și-a asigurat o parte a corpului de profil înalt din motive profesionale. Fostul fotomodel de Playboy Holly Madison le-a spus oamenilor în 2011 că asigurarea sânilor ei pentru 1 milion de dolari prin Lloyd’s of London a fost doar o decizie practică de afaceri:

„Dacă s-ar întâmpla ceva cu sânii mei, aș fi plecat câteva luni și probabil că aș fi făcut un milion de dolari. M-am gândit să-mi acopăr bunurile.”

 

citește și...