Vecinul lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea despre soția criminalului din Caracal. Confirmă că a fost acasă în mai: ‘Mirosea ca şi cum ar fi făcut grătar’

21.08.2019, 16:03
Vecinul lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea despre soția criminalului din Caracal. Confirmă că a fost acasă în mai: 'Mirosea ca şi cum ar fi făcut grătar'
Sursă foto: captură Antena 3

Ancheta de la Caracal este departe de a se fi terminat. Soția lui Gheorghe Dincă este acum în centrul atenției, după ce mai multe persoane au declarat că femeia a locuit în casa criminalului în luna mai, când a fost dată dispărută Luiza Melencu, tânăra de 18 ani.

Vecinul lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea despre soția criminalului din Caracal. Confirmă că a fost acasă în mai: ‘Mirosea ca şi cum ar fi făcut grătar’

Elena Dincă ar putea fi un personaj cheie în cazul atrocitărilor de la Caracal și urmează să fie audiată de anchetatori.

Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în curtea bărbatului de 66 de ani. Acesta susține că a văzut fum ieșind din curtea lui Dincă.

‘A fost plecat prin Italia cu toată familia. Soția sa,  acum vreo două luni, a fost acasă. Dar, spune lumea, că ar fi bătut-o şi a trimis-o în Italia să aibă grijă de copii. Cineva de la criminalistică m-a întrebat care e treaba cu gardul. Cred că e făcut cu un scop, eu ştiu.

Mi-a zis Dincă că el îşi pune gardul lui, i-am zis să facă ce vrea. Toată lumea spune că a văzut fum ieşind, focul, şi după ce s-a terminat focul mirosea ca şi cum ar fi făcut grătar. Eu îl cunosc de 35 de ani, a avut firmă, făcea geamuri, am lucrat la el, era punctual cu salariul, a fost om respectuos. Are peste 250.000 de lei avere în conturi’, a mărturisit vecinul lui Gheorghe Dincă, la Antena 3.

Mai mult de atât, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat că a depus o plângere pe numele Elenei Dincă, pe care o acuză că a indus în eroare anchetatorii. Tonel Pop a solicitat ca aceasta să fie audiată în calitate de suspect, și nu de martor.

citește și...