Văduva lui Dani Vicol, declarații tăioase despre Mario și Gino Iorgulescu

21.12.2019, 15:49
Văduva lui Dani Vicol, declarații tăioase despre Mario și Gino Iorgulescu
Văduva lui Dani Vicol, declarații tăioase

Văduva lui Dani Vicol a făcut declarații tăioase despre Mario și Gino Iorgulescu. Femeia a dezvăluit dacă familia șefului de la LPF i-a oferit vreun ajutor. 

După ce în ultima vreme în presă au apărut zvonuri conform cărora văduva lui Dani Vicol ar fi ajuns la o înțelegere cu familia lui Mario Iorgulescu, femeia a decis să vorbească deschis, pentru Wowbiz. 

Văduva lui Dani Vicol, declarații tăioase

„Un om așa de important ca Gino (Iorgulescu,  n. red.) sau ca Mario ar putea vreodată să îmi dea mie vreo sumă de bani în care să nu semnez o hârtie? În care să nu fie martori, nu se face printr-un cont bancar? Se face așa, vine pe stradă, îmi pune banii în mână? Și, în primul rând, să vină cu doi saci, nu vreau! Nu îmi trebuie banii lor. Nu îmi trebuie banii pentru că nici un sac, nici cinci saci, nu acoperă lipsa lui Vicol, nu acoperă lipsa soțului, nu acoperă lipsa tatălui, nu acoperă cu absolut nimic”, a spus Patricia. 

Mai mult decât atât, femeia susține că nu va lua niciodată legătura cu Mario sau cu părinții săi: „Pentru ce să iau legătura cu eu cu ei? Nu, și nici nu vor exista legături cu ei (familia lui Mario Iorgulescu, n. red.), niciodată! Ce să le spun? Cumva să fac înțelegere pe moartea soțului meu? Există vreodată o înțelegere și o mediere  pe o asemenea crimă? Mi-au luat viața, mi-au stricat viața, mi-a omorât cel mai drag om din lume. Nu există, nu se va lua legătura cu absolut nimeni din familia lui. Vom merge strict pe calea de justiție în care trebuie să plătească. Altă putere nu am. Nici avocații nu au făcut-o, nici nu voi accepta așa ceva”.

citește și...