„Vă spun eu de ce a recunoscut!” Dezvăluiri uluitoare din ancheta de la Caracal

28.07.2019, 18:09
„Vă spun eu de ce a recunoscut!” Dezvăluiri uluitoare din ancheta de la Caracal
Gheorghe Dincă a recunoscut astăzi că le-a omorât pe cele două fete

Ancheta de la Caracal este în continuă desfășurare, iar în urmă cu scurt timp suspectul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente dispărute. 

Potrivit Cancan, jurnalistul de investigații Luis Lazarus spune că unul dintre procurorii care s-au ocupat de cazul dispariției adolescentei a făcut ancheta pe genunchi, fără să poată afla ce mașină conducea suspectul. 

Fostul moderator TV a postat pe o rețea socială o fotografie în care spune că apare o conversație avută de unul dintre procurori. Practic, magistratul a apelat la ajutorul unui patron de firmă de pază, pentru a afla proprietarul mașinii care o luase pe Alexandra la ocazie, autoturism surprins pe camerele de supraveghere din zonă. 

„Vă spun eu de ce a recunoscut!”

„Atențiuneeeee! PROBA absolută a incompetenței și prostiei poliției, care altfel ar fi putut salva această fetiță! La ora 23.23, la 12 ore de la apelurile Alexandrei, „milițianul” numit Alexa, altfel Adj al Șefului poliției județene OLT, îi trimitea acest mesaj unui patron de firmă de pază! Îl punea să îi afle proprietarul mașinii care o luase pe Alexandra! Deci ei nu mai aveau baze de date prin care să verifice un vehicul înmatriculat, le epuizaseră și întrebau un privat! Va puteți imagina ce anchete făceau ăștia, în general, dacă ei nu erau în stare nici să găsească o mașină, a cărei culoare și marca o știau, într-un orășel precum Caracal! Rezultatul tragic este că negăsirea la timp a acestei mașini a dus la asasinarea fetei! De altfel, a și recunoscut nemernicul de asasin lichidarea celor două fete! Vă spun eu de ce a recunoscut! Pentru ca are mai multe crime la activ și toată lumea vrea să închidă cazul, cu ceea ce se știe deja și nu s-a mai putut “acoperi”! Ieri plutonierul de Coarnă a încercat sa inducă opiniei publice ideea că fetele sunt vii!!! Interesant! Oare ce manevra a încercat el sa facă? Acum va schimba argumentația și va debita o groaza de alte tâmpenii! Eu nu înțeleg totuși, care e ideea? Sa apere derbedeii corupți de la Olt și Caracal, deja demiși? De ce ar trebui sa facă așa ceva? Poate răspundeti voi! Ciudat, f ciudat! Asta e România!”, a scris Lazarus pe Facebook. 

citește și...