Urmărire ca-n filme în Harghita! Unde l-a împins gelozia pe un bărbat 

07.02.2020, 15:36
Urmărire ca-n filme în Harghita! Unde l-a împins gelozia pe un bărbat 
Urmărire ca-n filme în Harghita

Urmărire ca-n filme în Harghita! Un bărbat a recurs la un gest extrem, după ce a văzut roșu în fața ochilor din cauza geloziei. 

Polițiștii din Harghita s-au confruntat, zilele trecute, cu un caz deosebit. Un bărbat beat a urmărit și șicanat o mașină în care se afla soția sa cu presupusul ei amant. 

Urmărire ca-n filme în Harghita

Presupusul amant a sunat la 112 și a anunțat că merge din comuna Ciucului către Miercurea Ciuc și este șicanat de o altă mașină, scrie Mediafax. Bărbatul a explicat și că în celălalt autoturism se afla soțul femeii pe care o luase cu mașina. 

Poliţiştii au prins cele două autoturisme în Miercurea Ciuc și au stabilit că cea de-a doua mașină era condusă de un bărbat de 74 de ani, tatăl femeii din mașina urmărită, iar în dreapta se afla soțul gelos. 

Cei doi soți se certaseră acasă din cauza unor neînțelegeri mai vechi și a unei relații extraconjugale pe care femeia ar avea-o cu presupusul amant, s-au bătut, iar mama a lovit-o și pe fiica sa, care a intervenit pentru aplanarea conflictului. Pe numele celor doi soți au fost emise ordine de protecție provizorii. 

 

citește și...