Unul dintre cele mai mari lanţuri de fast-food din lume revine în România

24.08.2019, 16:19

Bucurie mare pentru persoanele care adoră mâncarea de tip fast-food!

Unul dintre cele mai mari lanţuri de fast-food din lume revine în România

Burger King, al doilea cel mai mare lanț de fast-food din lume, revine în România, în această toamnă, notează Ziarul Financiar. Vor deschide primul restaurant la noi în ţară.

Burger King este adus de polonezii de la Amrest, care dețin și cafenelele Starbucks. Astfel, compania care se ocupă de restaurantele Burger King în Europa Centrală și de Est, a declarat că va deschide noi restaurante în Slovacia, România şi Bulgaria.

Lanțul de fast-food Burger King a intrat pe piața din România în 2008, în sistem de franciză.

‘Acest acord stabilește un nou punct de referință în implementarea strategiei de creștere brandului Burger King în regiune. Avem o viziune clară pentru dezvoltarea brandului și suntem cu adevărat încântați de oportunitățile oferite.

Credem cu tarie că angajamentul nostru de a crește brandul va crea o valoare deosebită pentru clienții noștri și va contribui la consolidarea pozitiei de lider a AmRest in Europa Centrala si de Est’, a declarat în decembrie 2018, Alan Laughlin, președintele Burger King la AmRest.

Fondată în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante care servesc hamburgeri din lume, cu peste 17.000 de restaurante în peste 100 de țări și teritorii din SUA.

citește și...