Unde a plecat Simona Gherghe, după ce a anunțat că renunță la ‘Acces Direct’

15.08.2019, 10:15

Toamna aceasta vine cu schimbări majore la Antena 1! Simona Gherghe a anunțat că renunță la ‘Acces Direct’, însă rămâne tot în trust.

Unde a plecat Simona Gherghe, după ce a anunțat că renunță la ‘Acces Direct’

Conform Click!, Simona Gherghe va prezenta împreună cu Dan Negru Festivalul de la Mamaia. Evenimentul are loc în perioadaa 5-8 septembrie și va fi difuzat la Antena Stars. Vedeta va fi o scurtă perioadă la Antena Stars.

Simona Gherghe și Dan Negru au primit oferta și s-au arătat încântați că vor lucra iar împreună. ‘Amândoi formează o echipă minunată şi au o chimie specială împreună. Vor face cu siguranţă o treabă bună şi speră că vor avea şi audienţe mari!”,au declarat surse din apropierea vedetelor.
Simona Gherghe a anunțat că pleacă de la ‘Acces Direct’ printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

‘De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din «surse». Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la «Acces Direct» s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine.

Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă. Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!’, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Cea care a înlocuit-o pe Simona Gherghe la cârma emisiunii ‘Acces Direct’ este actrița Cristina Cioran. Nu se știe încă dacă aceasta îi va lua locul definitiv Simonei Gherghe.

citește și...