Unde a murit Marcel Toader. Afaceristul era în vizită

04.08.2019, 12:10
Unde a murit Marcel Toader. Afaceristul era în vizită
Marcel Toader se afla la Periș

Fostul rugbist Marcel Toader s-a stins din viață ieri, la 56 de ani. Afaceristul se afla la casa unor prieteni, atunci când a făcut infarct. 

Potrivit Antena Stars, după ce i s-a făcut rău, prietenii lui Marcel Toader au chemat Salvarea. Medicii au încercat să îl resusciteze aproape o oră, însă în zadar. 

Conform Click, fostul sportiv a decedat în Periș, Ilfov, la vila unor apropiați, aflată lângă casa de vacanță a Administrației Prezidențiale. În prezent, două dintre autoturismele lui Toader se află încă în fața vilei. 

Cei de la Click citează un polițist de la fața locului, care a dezvăluit că omul de afaceri ar fi suferit infarctul atunci când se afla în piscină. 

În tinerețe, Marcel Toader a jucat rugby la Steaua, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion. Totodată Toader a făcut parte din lotul selecționatei de rugby a României la Campionatul Mondial din 1987. 

Omul de afaceri a fost în centrul atenției presei după trei căsnicii eșuate, cu Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea și Maria Constantin. Divorțurile sale au fost presărate cu scandaluri și au ținut multă vremea prima pagină a ziarelor.

Foto: Click

 

citește și...