Unde a locuit Cornel Galeș înainte de a-și pierde viața! Cum arată apartamentul din Spania

15.12.2019, 16:29
Unde a locuit Cornel Galeș înainte de a-și pierde viața! Cum arată apartamentul din Spania
Unde a locuit Cornel Galeș înainte de a-și pierde viața!

Cornel Galeș a decedat pe 30 noiembrie, în urma unui grav accident de circulație, în Spania. Văduvul Ilenei Ciuculete părăsise România la finalul lui 2017.

Unde a locuit Cornel Galeș înainte de a-și pierde viața!

El locuia cu chirie într-un bloc din Valencia, aflat lângă Primărie, în ultimul an din viață.

Prietenul cel mai bun al lui Cornel Galeș, Adrian, a povestit cum au fost ultimele clipe ale bărbatului.

„Cornel şi cu noi am fost la un restaurant cu specific românesc din Alaquas, lângă Torrrent. La plecare, Cornel şi cei doi care se mai aflau în maşină s-au dus pe un drum secundar  înspre şoseaua CV 36, au  făcut un sens giratoriu pentru a intra pe sensul de mers spre Valencia.

Acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, poate, de cei care veneau din spate, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. La kilometrul 6 a avut loc accidentul. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a relatat Adrian, scrie Wowbiz.

Adrian a mai specificat că Galeș ducea o viață lipsită de griji în Spania și locuia într-un apartament din centrul oraşului Valencia. Cornel Galeș plătea în jur de 1.200 de euro chirie pe lună.

‘A venit aici parcă prin august, anul trecut. S-a creat o confuzie după ce el a pus pe facebook nişte fotografii în care se distra la o piscină şi s-a scris că e casa lui din Spania. De fapt, acele poze erau făcute la mine acasă, stau într-o localitate aflată la câţiva kilometri de Valencia, iar el se afla în vizită. 

Cornel locuia chiar în Valencia, cu chirie, într-un apartament aflat într-un bloc din centrul oraşului. Blocul se află chiar în spatele Primăriei Valencia, într-o zonă foarte bună’, a mai mărturisit Adrian.

Cornel Galeș a fost înmormântat pe 12 decembrie, la Cimitirul Străuleşti 2 din București, lângă regretata Ileana Ciuculete.

citește și...