Unchiul Alexandrei Măceșanu, noi dezvăluiri: „Dincă nu este criminalul Alexandrei”

13.08.2019, 13:14
Unchiul Alexandrei Măceșanu, noi dezvăluiri: „Dincă nu este criminalul Alexandrei”
Alexandru Cumpănașu a făcut noi dezvăluiri

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută la Caracal, a făcut noi declarații privind ancheta complexă din acest caz.

Bărbatul susține că anchetatorii nu au gestionat cum trebuia cazul, cel puțin în debutul cercetărilor.

„Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii. Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect. Eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal totuși. Au început să meargă și pe alte piste. Încep să am încredere în ei”, a dezvăluit Cumpănașu pentru Antena 3.

„Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a afirmat și că el crede că Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe nepoata sa: „Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei. Cred că este doar un animal care are niște misiuni. Nu are nicio logică ceea ce s-a înâmplat acolo”.

citește și...