Unchiul Alexandrei Măceșanu, declarații uluitoare. Nu crede că fata a fost incinerată de Dincă

03.08.2019, 11:40
Unchiul Alexandrei Măceșanu, declarații uluitoare. Nu crede că fata a fost incinerată de Dincă
Osemintele găsite în curtea lui Dincă sunt ale Alexandrei

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută din Dobrosloveni, afirmă că nu crede în rezultatul expertizei IML privind oasele calcinate găsite în curtea suspectului.

Într-o postare pe Facebook, unchiul Alexandrei a spus că își dorește să se apeleze la o expertiză internațională a rămășițelor prelevate de acasă la Dincă, deoarece îi vine foarte greu să creadă că fata a fost incinerată în „butoiul” găsit de autorități.

„APEL: Dragi oameni buni, CER jegurilor care au ținut cu procurorii care au omorât-o să nu aibă cinismul de a cere tocmai ei să iasă lumea în stradă. Să lase jocurile electorale și politica departe de Alexandra. Când vom considera că nu mai este nici o spetanță, familia Alexandrei vă va ruga să aprindeți o lumânare pt ea în liniște într-un loc nepolitizat din București și atât. Fără lozinici și manipulări. În rest fac următorul ANUNȚ: Informarea ministerului justiției către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo și toate balivernele despre această situație. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internațională a rămășitelor din acel „butoi”. Nu pot contesta rațional rezultatul IML până la proba contrară, dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Așteptăm și hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul și lănțișorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient și arse în același timp la o temperatură URIAȘĂ. Când vărul meu le-a identificat, acestea erau doar „afumate” dar ÎNTREGI. Aici avem de a face cu o caracatiță cu mulți golani care au nevoie de un țap ispășitor și oprirea discuției despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o șansă la viață. Până vom avea contraexpertiza internațională sunt obligat să accept testul IML, dar NU și povestea de 2 lei servită despre criminal, arderea trupului, etc. De asemenea este incalificabil și inexplicabil de ce inițial cercetarea la fața locului s-a făcut fără criminaliști, pe grabă, iar după 2 zile monstrul este transportat la București. Adică practic timp pt intoxicări, ascuns sau plantat probe, timp crucial pt ca o rețea bine organizată până sus în statul român să își „pună lucrurile în ordine”!!!!! Pt mine acum este ÎNCEPUTUL luptei pt Alexandra și aflarea adevărului! #112vreausatraiesc!. Vă rog să fiți alături de mine în continuare în această bătălie pt copiii noștri!”, a scris Cumpănașu azi-noapte.

citește și...