Un vecin al lui Gheorghe Dincă, afirmații tulburătoare: „Casa părea din «Familia Adams»

18.08.2019, 17:01
Un vecin al lui Gheorghe Dincă, afirmații tulburătoare: „Casa părea din «Familia Adams»
Casa lui Dincă pare desprinsă din filmele de groază

Un vecin al suspectului de la Caracal a dezvăluit ce a văzut în „Casa Groazei” și cum trăia Gheorghe Dincă printre gunoaie. 

Conform Antena 3, bărbatul a observat în locuința suspectului șanțuri și maluri înalte de pământ, pe care trebuia să le „escaladezi” ca să treci dintr-o încăpere în alta. Mai mult decât atât, vecinul lui Dincă a povestit că una dintre mesele din casă nu avea picioare.

„Nu era o persoană foarte inteligentă”

„Casa părea din «Familia Adams». Cum a închis porțile am văzut că avea niște dulăi mari, cred că erau doi sau trei. A țipat la ei foarte puternic și se cunoștea că îl știau de stăpân – au tăcut instantaneu. Nu era o persoană foarte inteligentă, se vedea că vindea niște chestii care aveau o valoare istorică foarte mare și cerea niște prețuri pe ceva care nu făcea doi bani. Mi-a arătat tot ce avea pe acolo, printre care și o masă de tâmplărie. Și l-am întrebat de ce nu are picioare. A zis că nu are și a zis să se uite după ele. M-a lăsat în prima cameră de la parter, care părea că a fost un magazin, și erau nișe gropi de parcă cineva pierduse ceva acolo și căuta cu lopata. Erau săpate niște șanțuri, în unele locuri fiind ciment, în altele, pământ”, a dezvăluit vecinul lui Dincă.

citește și...