Un tânăr s-a sărutat cu mama și sora lui, apoi a pus imaginile pe internet! De ce a făcut gestul nefiresc

26.07.2019, 10:57
Un tânăr s-a sărutat cu mama și sora lui, apoi a pus imaginile pe internet! De ce a făcut gestul nefiresc
Fanii tânărului au fost uluiți de filmulețe

Se pare că unii oameni ar face orice pentru a atrage atenția celorlalți internauți. Un tânăr s-a sărutat cu mama și sora lui. Chris Monroe, un american cunoscut datorită provocărilor nebune pe care le îndeplinește, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a postat două filmulețe cel puțin ciudate. 

Un tânăr s-a sărutat cu mama și sora lui, apoi a pus imaginile pe internet

Băiatul s-a filmat în timp ce se săruta cu sora lui, iar imaginile au fost văzute într-un timp foarte scurt de 7 milioane de ori.  Văzând probabil că primul clip a avut succes în rândul fanilor săi, Monroe a dus lucrurile și mai departe, implicând-o și pe mama sa în „provocarea” dubioasă. Astfel, tânărul a postat un alt clip în care își sărută mama și pare foarte bucuros că a reușit să o convingă. 

„În acest video îmi voi săruta propria mamă! Pare scârbos, dar am s-o fac! O să-i fac o farsă! Chiar pare ciudat, dar o fac!”, a zis tânărul pe filmare. Imediat după, merge la mama sa și îi spune: „Mamă, imaginile în care o pupam pe Kaitlyn (sora sa, n.r.) au explodat! A fost nebunie cu ele! Acum am nevoie de tine! Trebuie să intri în jocul meu și să ne sărutăm”. 

VEZI IMAGINI INCENDIARE CU SORA ŞI MAMA LUI CHRIS MONROE ÎN GALERIA FOTO

Dacă imaginile în care își sărută sora au fost bine primite de public, ipostazele în care își sărută mama i-au adus lui Chris numai critici, fanii săi declarându-se oripilați de-a dreptul. 

citește și...