Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu verișoara sa de 81 de ani

27.09.2019, 16:25
Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu verișoara sa de 81 de ani
Tânărul s-a căsătorit cu verișoara sa de 81 de ani

Un tânăr de 24 de ani din Ucraina s-a căsătorit cu verișoara sa, care are 81 de ani. Motivul pentru care cei doi au făcut nunta este cu totul neobișnuit.

Alexander Kondratyuk, un tânăr ucrainean, și-a unit destinele cu verișoara lui, Zinaida Illarionovna, deși între ei este o diferență de vârstă de 57 de ani. 

Vecinii susțin că tânărul a vrut să scape de „armată”

Nunta a avut loc în satul Baykovka din centrul Ucrainei și localnicii au fost uluiți când au auzit o așa grozăvie. Aceștia susțin că nu există niciun semn al mariajului și că tânărul s-a căsătorit cu verișoara lui octogenară pentru a scăpă de „armată”. 

Vecinii femeii au dezvăluit că aceasta locuiește singură și nu este vizitată deloc de către rude, nici măcar de proaspătul său soț. „Ea nu este vizitată de familia ei din cauza presupusului soț”, au spus vecinii pentru Daily Mail. 

Tânărul susține, însă, că are o relație foarte apropiată cu verișoara sa și neagă varianta conform căreia s-a însurat pentru a scăpa de stagiul militar. Femeia de 81 de ani spune că verișorul său este un soț bun și că are grijă de ea. 

În Ucraina, legea prevede ca, în cazul în care te căsătorești cu o femeie cu dizabilități, poți refuza să efectuezi stagiul militar. Acesta a fost și cazul lui Alexander, primele cercetări relevând că a demonstrat că este soțul unei persoane cu dizabilități și a scăpat de „armată”. „Dacă anchetatorii descoperă că nu este niciun mariaj cu acte, el poate fi chemat în serviciul militar”, a declarat avocatul Roman Korchenyuk.

citește și...