Un tânăr a murit la Focșani, după ce a mâncat de la fast-food! Ce s-a întâmplat

07.08.2019, 15:25
Un tânăr a murit la Focșani, după ce a mâncat de la fast-food! Ce s-a întâmplat
Bărbatul a mâncat de la un fast-food din Focșani

Un bărbat din Focșani a ajuns, ieri, de urgență la spital, cu probleme abdominale, și după câteva ore s-a produs decesul.

Conform Digi 24, tânărul de 21 de ani s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani, și a fost internat cu diagnosticul de „diaree apoasă, greţuri, vărsături, crampe abdominale”. La un moment dat, starea lui s-a agravat, intrând în stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat aproape o oră, fără niciun rezultat, fiind astfel nevoiți să pronunțe decesul. Medicii legisți vor stabili cauza morții bărbatului.

„Tânărul s-a prezentat la spital marţi dimineaţă, la ora 05,00, cu vărsături puternice şi diaree şi a declarat că ultima oară a mâncat la un fast-food din oraş. A fost internat la Boli infecţioase, sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către medicul infecţionist, gastroenterolog, chirurg şi cel cardiolog. Deoarece tânărul nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, acesta aflându-se în continuare sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii şi familia. Din păcate, acesta nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardio-respirator. Personalul medical l-a resuscitat aproximativ o oră, din păcate fără răspuns”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Alina Cosma, pentru Agerpres.

citește și...