Un student a murit în timp ce participa la o demonstrație biblică. ”S-a prăbușit și a decedat”

17.04.2022, 20:03

Un student, în vârstă de 25 de ani, la Universitatea Clariantian din Nigeria, Suel Ambrose, a leșinat în timp ce participa la o demonstrație biblică despre cum a fost Isus Hristos răstignit. Tânărul a căzut pe podea și a început să sângereze. ”El s-a prăbușit și a decedat”. Acesta visa să devină preot în Biserica Catolică.

Potrivit Punch, studenții i-au spus unui reporter care a vizitat campusul sâmbătă dimineața că decedatul, originar din statul Benue, a jucat rolul biblic al lui Petru în timpul unui eveniment bine planificat, de marcare a crucificării lui Iisus Hristos.

Spectatorii au crezut că acest incident face parte din rolul său, crezând ulterior că totul a fost o glumă.

”El s-a prăbușit și a decedat”

Studentul de 25 de ani din anul I la Filosofie a murit pe loc, potrivit unuia dintre studenții care s-a identificat doar ca Mavis.

Elevul a spus: ”El juca rolul lui Petru pentru a demonstra cum Petru i-a tăiat urechea unuia dintre soldații romani care au venit să-l aresteze pe Hristos, iar Iisus și-a fixat urechea și, în timp ce drama se desfășura, el s-a prăbușit și a decedat”, a povestit unul dintre colegii studentului.

Tânărul a căzut pe podea și a început să sângereze

Tânărul a căzut pe podea și a început să sângereze. A fost transportat în cel mai scurt timp la spital, iar cadrele medicale de specialitate au tot încercat să îl resusciteze. Potrivit martorilor oculari, eforturile de a-l salva pe student au eșuat.

Preotul responsabil cu Formarea Studenților din universitate, părintele Chukwuemeka Iheme, când a fost abordat de ziari, a spus că instituția va informa publicul după ce „autoritatea ne va da permisiunea de a face acest lucru”.

Un locuitor al zonei, care și-a dat numele Charles, a spus că este a doua oară când un student a murit în circumstanțe similare.

citește și...