Un specialist de la FBI crede că Alexandra și Luiza sunt în viață

01.10.2019, 17:00
Un specialist de la FBI crede că Alexandra și Luiza sunt în viață
Un specialist FBI crede că Alexandra și Luiza trăiesc

La două luni de la debutul anchetei disparițiilor de la Caracal, autoritățile nu au comunicat oficial date din dosar și nici nu au fost finalizate expertizele medico-legale. Un specialist de la FBI a dezvăluit că e ferm convins că Alexandra și Luiza sunt în viață. 

În timp ce amplele cercetări de la Caracal continuă, iar Gheorghe Dincă va fi supus unei expertize psihiatrice zilele viitoare, anchetatorii au decis ca o parte din resturile umane descoperite la casa suspectului să meargă peste Ocean. Acolo vor fi expertizate de cei de la FBI, pentru a putea stabili cui aparțin acele oseminte. 

Specialistul FBI: „Dincă nu este un lup singuratic și nici un criminal în serie”

Mihaela Brooks, profiler al FBI, a declarat, într-o emisiune TV, că e convinsă că Dincă nu este criminal în serie și nici nu a acționat singur. 

„Gheorghe Dincă nu este un lup singuratic și niciun criminal în serie”, a spus Brooks. 

Mai mult, și unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a dat noi detalii despre cercetări. El a povestit că investigatorii angajați de el au descoperit că Gheorghe Dincă are legături cu două rețele de trafic de persoane și că suspectul protejează pe cineva și de aceea a declarat că le-a ucis pe adolescente.

 

citește și...